haberler

22 Şubat 2012 Çarşamba

Bahçelerden ipuçları...








Yaz aylarının en keyifli ve serin sığınağı bahçelerde vereceğiniz davetleriniz için en pratik dekorasyon önerileri neler? Bitkileri sıcak havalara nasıl hazırlamalıyız? Onları günün hangi saatinde sulamak gerekiyor? Tüm bu soruların cevabını bulabilmek için işin uzmanlarına başvurduk ve sizin için harika ipuçları topladık.

Evdeki kavanozlar, teneke kova ve kaplar hatta bakır tencereler bu yaz evin içindeki arka raflarını terk edip davetlerinize renk katmak için bahçelere taşınıyor.
Yaz aylarında bahçede verilen davetler, kış davetlerine göre daha samimi, rahat ve keyifli olurlar. Rahat, uçuşan kıyafetlerle tik mobilyalara veya kocaman minderlere gömülüp soğuk biramızı yudumlar, yaza özgü hafif salata ve mezelerin keyfini çıkarır ya da mangaldan gelen kokulara dayanamayıp nar gibi kızarmış etlerle kendimize ziyafet hazırlarız.

Bu ortamda kış davetlerinin resmi dekorasyon ve süsleme alışkanlıklarından vazgeçip bahçemizi ve masamızı yazın rahat, samimi atmosferine uygun şekilde süslemeliyiz.

Evdeki güzel şişeler, kavanozlar, teneke kova ve kaplar, sulama kapları, bakır tencereler, bira bardakları, anneannemizden kalan ne yapacağımızı bilemediğimiz jardiniere, yaz davetlerinde soframızı güzelleştirmek için birebir malzemelerdir.

1 yorum:

Hólabda dedi ki...

Gyönyörűek ezek a fotók!
Kzella