.
Malzemeler 100 gr. çiğköftelik et 200 gr. ince bulgur 5 diş sarımsak 30 gr. kurusoğan 150 gr. biber salçası,50 gr. domates salçası 1 çay kaşığı nane, kimyon karabiber, yenibahar 3 çay kaşığı pulbiber 100 gr. yeşil soğan 1 adet maydanoz
Hazırlanışı » YapılışıMalzeme100 gr. çiğköftelik et200 gr. ince bulgur5 diş sarımsak30 gr. kurusoğan150 gr. biber salçası,50 gr. domates salçası1 çay kaşığı nane, kimyon karabiber, yenibahar3 çay kaşığı pulbiber100 gr. yeşil soğan1 adet maydanozTarifiönce salçalar bulgur,baharatlar birbirine katılır. Sarımsaklar ince doğranmış soğanla yoğurulur. Sonra et katılarak iyice yoğurulur. İnce doğranmış soğan ve maydanoz köfteye ilave edilerek 3-5 dk. yoğurulur.
3 yorum:
Tn'z for share and follow #7 sukses..
nice blog... i like it
greeting from indonesia :)
Yorum Gönder