haberler
22 Şubat 2012 Çarşamba
ÇİKOLATALI TARTÖLET
tartöletlerin hamurunu;
2 Su bardağı un
2 Yemek kaşığı pudra şekeri
125 gr Tereyağı
1 Adet yumurta sarısı
3 Yemek kaşığı su ile hazırlayıp 15 dakika buzdolabında dinlendiriyoruz. Tart kalıbına yerleştiriyoruz.
iç malzemesi
1 Paket labne peyniri (200 gr)
1/2 Su bardağı pudra şekeri
125 gr bitter çikolata (benmari eritilmiş)
1 adet yumurta
1/2 Su bardağı badem unu
Karışımını hazırlayıp tartöletlerin içine kaşık yardımıyla koyarak 180 derecede 20 dakika fırınlıyoruz.
Fırından çıkıp soğuduktan sonra benmari eritilmiş beyaz çikolatayla enjektör yardımıyla süslüyoruz.afiyet olsun
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder